Catering til festen

Vælg den rette cateringtype til dit event

Når man er i gang med at planlægge den ene eller anden form for begivenhed, lyder et af de største logistikspørgsmål ofte på: Hvordan sørger jeg for lækker mad til alle mine gæster? Det er nemlig de færreste, der evner – eller gider – selv at lave mad til alt fra 20 og op til 200 mennesker, når man inviterer til fest. Du skal som vært eller arrangør naturligvis bruge tiden på dine gæster og dét, du ellers er god til, og derfor er der mange, der lader cateringvirksomheder gøre det samme. Når man først har besluttet, at catering er den rette vej at gå, åbner der sig et væld af andre veje, man kan træde ned ad: Skal det være portionsanrettet eller buffet? Hvor mange retter skal der være? Skal det være klassisk danskmad, asiatisk eller en menu, du selv sammensætter? Spørgsmålene er mange, og derfor kan du her på siden finde inspiration og råd til, hvordan du vælger den rette catering til dit event.  

 

 Find inspiration og guides til et sikkert valg af catering  

Det er ikke altid lige nemt at vurdere, hvordan man får valgt catering, der vil falde i samtlige af dine gæsters smag, og som samtidigt overholder dit budget. Derfor har vi her på siden samlet inspiration til både dig, der arbejder med et smallere budget, og dig, der er klar til at betale for en større gastronomisk oplevelse. Du vil også finde eksempler på, hvad catering typisk vil koste alt efter, hvilken type du vælger, og hvilken type catering der oftest anbefales til events som dine. Du bør altid starte din jagt på den rette catering med at spørge dine gæster, om der er nogen allergier eller andre madpræferencer, de gerne vil have, at du skal tage forbehold for. På den måde kan du luge ud i udvalget og sikre, at både du og dine gæster får den mest optimale oplevelse.